pop-logga-trans-longer-vitba

Studio i kreativ och lantlig miljö

I studion producerar Popology inspelningar av digitalt och analogt ljud. Vi har ett hyfsat bibliotek med mjukvaruljud och några bra mikrofoner samt en fin samling digitala keyboards. Våra många kontakter med musiker med egen studio gör att vi snabbt kan få de pålägg som behövs. I studion finns också goda övernattningsmöjligheter.

Musikutrustning

I studion finns flygel, digitala keyboards, gitarrförstärkare, basförstärkare, trumset med 3 pukor, mixer Behringer X32, PA 2 basar och 2 toppar, 6 monitorer, möjlighet att spela in 24 spår via U-track, möjlighet till 8 stereosystem inearsystem, mikrofoner, mikrofonstativ och notställ. 

Replokal med boende

På en gård ute på landet utanför Fjärdhundra, 2,5 mil norr om Enköping, ligger Popologys musikstudio och replokal med boende, där band som vill jobba ostört och koncentrerat under en dag, helg eller vecka har möjlighet att hyra in sig.
 
Studiobyggnaden består av en stor replokal cirka 40 kvm, ett kök/matrum, dusch/toalett, ett sovrum för 3–4 personer och ett vardagsrum med sovplatser för 1-2 personer. På baksidan finns en trevlig uteplats med bord, sittmöbler, solstolar och grill.
 
Innan ni anländer är sängarna bäddade och handdukar finns i badrummet. Musikutrustningen ni vill använda är riggad, kopplad, patchad, soundcheckad och klar.

 
Kostnad för boende och hyra av musikutrustning:

  • Boende – 750 kr per natt för max 5 personer
  • Musikutrustning – separat offert lämnas beroende på vad ni vill använda.

Kuriosa om studion

Studion blev någorlunda färdig 2011 och bland de första som repade här var ett band med Tove Lo. Något senare var Försvarets fältartister förbi med ett band som repade inför en utlandsmission. 80’s Live livebandet med Mikael Rickfors, Tone Norum, Millas Mirakel, Tommy Nilsson med flera repade också hos oss. Inför jularna 2017 och 2018 var Magnus Carlsson, Jessica Andersson och Jacob Samuel här för att repa och producera Steamy Christmas i Västerås.
 
Inspelningar med förproduktion till olika shower och konserter som Christmas Night med Jessica Andersson, Magnus Carlsson och Sonja Aldén är gjorda här, liksom delar av Barnkalaset med Cleopetra och Leopontus. 
 
En vinter hyrde en låtskrivarduo, som skrev låtar till Korea, studion och bodde här. En sommar var det flera tyska och holländska låtskrivare som hyrde in sig. Inför turnévåren 2019 repade och bodde Dan Hylander, Py Bäckman och Janne Bark här.
 
Genom åren har vi gjort ett antal demos och videos till olika projekt i studion. 

BOende

loading...

studio OCH replokal

loading...