pop-logga-trans-longer-vitba

Helhetskoncept för underhållning

Popology är ett helhetskoncept för proffsig underhållning från den lilla festen till det riktigt stora eventet eller den rikstäckande konsertturnén. 

Fixar showen och konserten

Vi brinner för att tillsammans med våra kunder ta fram ett innehåll och upplägg som träffar syfte och mål så rätt som möjligt. Genom åren har vi producerat eller varit med och producerat innehållet i ett stort antal shower och konserter – från riksomfattande konsertturnéer till olika företagsjobb och deras stora eller små event. 
 
Vår del i produktionen kan variera mycket. Ibland får vi hela ansvaret för innehåll, manus, flödesscheman, teknik och framträdanden. Andra gånger ansvarar vi för enskilda delar i produktionen, som att arrangera musik, spela in och producera, förproducera eller organisera repetitioner.
 
Popology bidrar även gärna med kunskap om ett bra upplägg och genomförande bortom den huvudsakliga inriktningen på musik, framträdanden och underhållning.
 
Vi har till exempel varit med och producerat och framfört:

  • Steam Hotels julshow – 2017–2018
  • Christmas Night – 2013–2018
  • Elvis Forever – 2008–2011
  • Företagsshower – gjort ett stort antal företagsshower för olika företag. I många fall har vi själva tagit fram idén om hur vi vill att målgruppen/publiken ska uppleva ett event eller en konsert och genomfört detta från ax till limpa. Lika ofta samarbetar vi med en eventproducent som fått helhetsuppdraget. Då kan vår del bestå i att leverera underhållning, teknik och idéer om upplägg och innehåll.

Väletablerade musiker

Popology har bara duktiga, väletablerade musiker på alla poster och samarbetar också med många andra band, eftersom vi själva är efterfrågade som individer och musiker. Till exempel ingår både Pontus och Magnus i Dan Hylanders och Py Bäckmans kompband. Magnus spelar ofta med One Hell of a Band, Absolute Pop med flera. Pontus gjorde en säsong som entertainer, sångare och DJ i alperna 2018. Petra ingår i Tomas Ledins krogshowsband, Diggiloobandet och Brolles julturné.

Teknik för alla tillfällen

Popology levererar och förmedlar tekniklösningar för alla tänkbara tillfällen – alltifrån ljud, ljus, bild och tekniker för de allra största scenerna till den lilla privata festen där det kanske behövs en discjockey med två högtalare. Har vi inte själva eget ljud, ljus, bild och tekniker kan vi enkelt lösa det genom vårt stora kontaktnät inom branschen.

Så här jobbar vi med teknik:

  • Mindre uppdrag – från 1 till 300 personer i publik. Vi genomför uppdraget själva med egen utrustning och tekniker. Tack vare låga kostnader för lager och transport erbjuder vi rimliga priser på egna ljudanläggningar. 
  • Stora evenemang – från 300 personer i publik och uppåt. Vi tar in offerter från större leverantörer som vi har god och tät kontakt med. Som kund får ni naturligtvis del av våra rabatter.

Popology – flexibelt band

Popology är ett flexibelt band som fyller många olika funktioner. Ofta gör vi en kombination av olika funktioner. Exempel: loungetrio eller pianist till minglet, showinslag under middagen, artistkomp till kaffet och partycovers till dansen.

Popology Live
Popology Live gör gärna show, artistsamarbeten, middagsunderhållning och partycovers till dansen.
 
Pontus Ludvigsson är sångare och slagverkare, men beskrivs kanske bäst som entertainer. Petra Wahlgren är sångerska och violinist som berör med sin sång och drar igång publiken med en fantastisk energi. Tillsammans utgör de en karismatisk front-duo som utlovar en interaktiv och fartfylld upplevelse. Bakom dem finns fyra musiker på bas, trummor, keyboards och gitarr.
 
Det här är det band vi har gjort flest gig med. Från företagsevent, privata fester och bröllop till kombinerade uppdrag där vi framför såväl partycovers som loungetrio och kompar en artist Magnus Carlsson, Jessica Andersson, Charlotte Perrelli eller någon annan.

Popology Live XL
Popology Live XL är Popology Live tillsammans med en blåssektion, som förutom sköna toner även bidrar med coola moves.

Popology Lounge
Popology Lounge skapar en skön ljudatmosfär till minglet eller barhänget. Instrumentalt eller med sång. Repertoaren består av soul, evergreens, jazz, pop med mera.

Popology Komp
I Popology Komp sätter vi ihop rätt komp/kör med den sättning som respektive artists låtar kräver.
 
Popology Gala
Popology Gala är vår största sättning vid stora event och jubileum med 2–4 sångare/artister, 4 stråk, 3 blåsare, 3 körsångare, 2 keyboards, 2 gitarrer, bas, trummor och percussion.
 
Exempel på spelningar:

  • Folksams 100-årsjubileum med gästartisterna Thomas Ledin, Jill Johnson och Jerry Williams
  • Kommunals familjedag med gästartisterna Jill Johnson, Sanna Nielsen, Amanda Jensen, Måns Zelmerlöw och Ola Svensson
  • Saab Aeros 70-årsjubileum med gästartisterna Gladys del Pilar, Magnus Bäcklund, Linda Bengtzing med flera
  • Turistnäringens internationella dag på Skansen med gästartisterna Niklas Andersson, Malena Laszlo med flera.
loading...