pop-logga-trans-longer-vitba

Popology

Popology drivs idag av Magnus Ludvigsson och Pontus Ludvigsson.

Magnus Ludvigsson
Foto Marit Thorin

Pontus Ludvigsson
Foto Nicole Fola

Popology och JM musikproduktion AB

År 1995 startade Magnus Ludvigsson JM musikproduktion AB, som under årens lopp utvecklats till ett bolag som erbjuder det mesta inom musikunderhållning. Under 2018 samlade Magnus Ludvigsson och sonen Pontus Ludvigsson tjänsterna under namnet Popology. Det är det namnet som vi kommunicerar utåt.
 

De senaste åren har vi ägnat mycket tid åt att producera och framföra ett stort antal shower på Steam Hotel i Västerås med Jessica Andersson och Jakob Samuel samt gjort turnéer med exempelvis Dan Hylander och Py Bäckman. 
 
Utöver detta har ett flertal shower och event för olika typer av företag genomförts. Några exempel:

  • Nyårshow på Grand Hotel i Stockholm, 2018–2019
  • KTH:s årliga event, 2014–2019
  • Arver Lastbilar i Norrköping
  • ABB:s årliga event, 2005–2019
  • Byggmästareföreningen i Småland
  • Linköpings universitets internationella konferens
  • Eken Golvs jubileum
  • Golvkedjans 50-årsjubileum

Magnus Ludvigsson

Magnus Ludvigsson har alltid haft ett brinnande intresse för att producera, arrangera och framföra musik. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Örebro och Berklee College of Music i Boston. Sedan 1995 har han gjort otaliga uppsättningar av shower, turnéer, konserter och alla tänkbara företagsevent. Det har inneburit täta samarbeten med många väletablerade produktionsbolag inom såväl konsert-, mötes- som eventbranschen och erfarenheter av att producera en bra och tilltalande helhetsupplevelse.
 
Under många år har Magnus anlitats som producent, kapellmästare, arrangör och pianist, ofta med egna band och olika artister. Några artister som han jobbat med och gärna jobbar mer med är Lena Ph, Orup, Danny, Amanda Jensen, Sonja Aldén, Tomas Ledin, Carola, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Jakob Samuel, Charlotte Perrelli, Brolle, Anne-Lie Rydé,
Mikael Rickfors, Johan Stengård, Dan Hylander och Py Bäckman.
 

Pontus ludvigsson

Pontus Ludvigsson är utbildad vid Södra Latins musiklinje och  
Rockmusikerlinjen på Fryshuset. Han började 2013 med egna  
barnföreställningen Barnkalaset, där han deltog i arbetet med manuset och även hade en av huvudrollerna som sångare. Han var också medproducent till cd-skivan Barnkalaset. 
 
Pontus har därefter haft producentansvar både vid event och i  
studiosammanhang. Även hans förmåga att kommunicera verbalt och artistiskt med gäster och publik kommer väl till pass i många olika sammanhang.