pop-logga-trans-longer-vitba

Stor bredd av artister

Popology samarbetar och jobbar både med väletablerade och relativt okända artister i olika prisklasser – alltifrån sångare, discjockeys och komiker till moderatorer. Gemensamt för dem alla är att de är mycket skickliga inom just sitt område.

Sångare

Som rutinerad keyboardist, arrangör och kapellmästare har Magnus jobbat med nästan alla Sveriges artister, deras managers eller produktionsbolag. Därför har Popology god uppfattning om prisnivåer och genom vårt kontaktnät får vi snabba besked om sångarens tillgänglighet.
 
Exempel på sångare vi jobbar eller jobbat med är Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Jakob Samuel, Lena Ph, Charlotte Perrelli, Sanna Nielsen, Jill Johnson, Orup,
Måns Zelmerlöw, Mikael Rickfors, Danny, Martin Stenmarck, Ola Salo, Anne-Lie Rydé, Sofia Källgren, Tove Lo, Markoolio,
Py Bäckman, Dan Hylander 
och Henrik Åberg.

Komiker

Popology samarbetar med etablerade komiker. Några komiker vi jobbat med är Mikael Tornving, Thomas Petersson och Lasse Nilsen.

DJ

Popopology har fler discjockeys som jobbar med oss. Beroende på sammanhang och genre hittar vi rätt lösning för de flesta tillfällen. Vi erbjuder uthyrning av discjockey tillsammans med olika DJ-anläggningar för ljud och ljus som passar alltifrån discot i någons vardagsrum, över klubbscenen, till det stora företagsevent.
 
DJ:s vi ofta jobbar med är Pontus Ludvigsson, sångare, musiker, tekniker som gillar elektrofunk och soul, och Ian Eiderbo, musikproducent, ljuddesigner och tekniker inriktad på tunga beats.

Moderator/konferencier

Vi anlitar eller blir också anlitade av olika moderatorer i samband med galor, konferenser och liknande. Några av de vi gärna samarbetar med är Anna-Lena Björklund och Mats Randér.